Java e ardhshme vjen me këto zhvillime të rëndësishme për Trustin

Nga java e ardhshme, Projektligji për Trustin do të shkojë në Kuvend, me apo pa mendimin e Qeverisë së Kosovës.

Kështu tha për Klankosova.tv deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, i cili është një nga iniciuesit kryesorë të këtij projektligji.

“Me apo pa mendim të Qeverisë, Projektligji për Trustin, nga java e ardhshme hyn në procedurë parlamentare në Kuvend. Të hënën duhet të iu shpërndahet deputetëve dhe pastaj të trajtohet nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut dhe Peticione edhe të vijë për votim në Kuvend”, tha Haxhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *