Nëse keni një nga këto vetura mos e shisni, sepse vlera e tyre po rritet

Janë disa vetura të përdorura, çmimi i të cilave po rritet vazhdimisht. Nëse drejtoni ndonjë nga…

Po shqyrtohet futja e opsioneve me pagesë për Facebook, Instagram dhe WhatsApp

WhatsApp, Facebook dhe Instagram së shpejti mund të prezantojnë veçori të specializuara për përdoruesit që janë…

Facebook, Instagram dhe WhatsApp së shpejti mund të ofrojnë veçori me pagesë

Meta së shpejti mund të ofrojë veçori shtesë me pagesë për përdoruesit. Gjiganti i medieve sociale…

Testohet vetura e parë fluturuese në Sllovaki

Një veturë fluturuese ka kaluar me sukses testimet pas 70 orëve fluturim në Sllovaki, kanë thënë…

​Studimi i ri: TikTok do të dominojë, ja si të përfitoni nga aplikacioni

aporti tregon se përdoruesit e TikTok do të shpenzojnë mesatarisht 45.8 minuta në ditë në platformën…