Sot ekzekutohen pagesat për këtë kategori të qytetarëve

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…

Lajm i mirë: Sot ekzekutohen pagesat për këta qytetarë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…

Me datën 15 maj ekzekutohen pagesat për këto kategori

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…