Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

08.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Rrethi me kod: 63000014 nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Agush Haziri (një pjesë), Alban Ajeti (një pjesë), Beqir Musliu, Dardania, Prishtinës, Fuad Dibra (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Hamdi Pogragja (një pjesë), Ibrahim Oruqi (një pjesë), Kastriot Arifi, Qarkore (një pjesë), Limon Staneci, Medllin Ollbrajt, Motrat Qiriazi (një pjesë), Muharrem Aliu (një pjesë), Muharrem Ibrahimi (një pjesë), Nato, Nëna Terezë dhe Vëllezërit Hyseni.

Arsyeja: Evitimin e rrezikut, montimi i shtyllës 12/2200.

2.

Nga TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Artanë (kodi 600240) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 NS 35/0.4kV prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Vendet: fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë), Bunjak (një pjesë) dhe Marevc, Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallovë (një pjesë), Prekovc, Kukavicë, Tullar, Jasenovik, Qeranovik, Vlasali dhe Zebinc dhe Minierat 6kV.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

09.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

LP 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

NS 110/10 [kV] Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Llazarevë Bizneset (kodi: 15019006) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Berto, Pompa Sherifi, Llazarevë Kulla dhe Preoci 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë; fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngimi i përçuesve, pastrim i trasesë.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fehmi Agani, Lugbunari, rr.Nënë Tereza, Qerim, rr.Sadik Pozhegu dhe rr.Wesley Clark.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i një shtylle të dëmtuar.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 1 (kodi: 32000018) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (kodi: 30034003) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve).

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjëja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator), fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacionit të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej ores 13:30 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë). Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacionit të mbingarkuar.

Gjilani

1.

NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjani (kodi: 61066013) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

09.11.2022

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi 52000002) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bekaje (një pjesë), Binq, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Projekte investive, largimi i shtyllës ekzistuese të betonit ne lokacionin Zllakoqan për LOT 12 Peje Gjakove për projektin Zgjerimi dhe Përforcimi i rrjetit 2017.

Prishtinë

1.

TS 35/10[kV] Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Graqanica 1 (kodi: 10014004) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, , Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Ngritjes se shtyllës dhe fiksimit të kabllos ajrore në projektin LOT 37.

2.

TS 35/10[kV] Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Hajvalia (kodi: 10014002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kontejnerët e refugjatëve, Hajvali afër Graçanicës, Ministria për Komunitet dhe Kthim, Hajvalia I, Hajvali xhamia, Çolliqët, Pacollët, Pacolli Rezidenca, Objekti banimi Pacolli, Emin Pacolli-Kompleksi banesor-familjar Rrustem Pacoll dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe fiksimi i kabllos ajrore në projektin LOT 37.

3.

Nga TS 110/20(10)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja J08 Soliterat (me kod:19000036) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:10 dhe nga ora 16:50 deri 17:00

Vendet: Soliterët D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re, rrugët: një pjesë e rr. Enver Maloku, një pjesë e rr. Hilmi Rakovica, një pjesë e rr. Eqrem Çabej, një pjesë e rr Hajrullah Abdullahu, një pjesë e rr. Rifat Burxheviq, një pjesë e rr. Hyzri Talla në afërsi të Qendrës tregtare në Bregun e Diellit, Matiçani, Zllatai dhe rr.Isa Kastarati.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Pa tension mbesin këto trafostacione:

1.NS 10/0.4kV TS F.P Dibra1 kodi: 19000036305 nga ora 09:00 deri 17:00

2.NS 10/0.4kV F.P Dibra 2 kodi: 19000036306 nga ora 09:00 deri 17:00

3.NS 10/0.4kV F.P Dibra 3 k kodi: 19000036307 nga ora 09:00 deri 17:00

4.NS 10/0.4kV F.P Dibra 4 kodi: 19000036308 nga ora 09:00 deri 17:00

5.NS 10/0.4kV Rambuje 4 kodi: 19000036309 nga ora 09:00 deri 17:00

6.NS 10/0.4kV F.P Dibra 5- kodi: 19000036310 nga ora 09:00 deri 17:00

7.NS 10/0.4kV Rambuje 2- kodi: 19000036140 nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rrugët: një pjesë e rr. Enver Maloku, një pjesë e rr. Hilmi Rakovica, një pjesë e rr. Eqrem Çabej, një pjesë e rr. Hajrullah Abdullahu, një pjesë e rr. Rifat Burgjeviq, një pjesë e rr. Hyzri Talla në afërsi të Qendrës tregtare në Bregun e Diellit, Matiçani, ZllatarI dhe rr.Isa Kastarati.

Arsyeja: Projekte investive, punimi i lidhëseve si dhe punimi i kokave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *