Pa rrymë deri në 9 orë – Këto janë vendet që do mbesin pa energji nesër!

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të sot do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Njoftimi i plotë:

13.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Stadioni (Kodi:14000004020) nga ora 09:00 deri 10:00

Vendet: rr. Zahir Pajaziti, rr.Kongresi i Kastriotit ( një pjesë), rr.Lidhja e Prizrenit dhe rr.Besnik Restelica.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit – ndërrimi i kokave të dëmtuara 10kV.

Peja

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Punime ne zhvendosjen e rrjetit të tensionit të mesëm dhe të ulët, zgjerim i rrugës -evitim rreziku.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studime (kodi: 73000013) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Studime-2, TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrefikset (Studime), TSSH 2-Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra dhe PROEX SH.P.K. Ylber Kuraja.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, montimi i konzollave për shkarkues katodik dhe energjizimi i kabllove te 10kV- evitim rreziku.

13.10.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 -17:00

TS 10/0.4 kV Qyteza Pejton 2 (kodi: 19100001001) prej orës 09:00 -17:00

Vendet: Rr.Bulevardi Bill Kllinton ( një pjesë), rr.Mbreti Zog 1, rr.Gjure Gjakoviq (një pjesë), rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Projekte investive, lidhjen (muf) të dy dalje ekzistuese.

14.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 220/10 [kV] Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Trasingu (kodi: 16100010) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

NS 110/6 [kV] Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6[kV] Glloboqica (kodi: 42000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës UÇK.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Artana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Slivova (kodi: 60024003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallov (një pjesë), Prekovc, Vlasali dhe Zebinc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/35/10[kV] Viti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gërmova (kodi: 61067003) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrim i trasesë.

2.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet ana 35kV:

NS 35/10kV Peja II (kodi 500510), NS 35/10kV Gurakoci (kodi 500520), NS 35/10kV Kfori Pejë (kodi 500550) , NS 35/10kV Fabrika e Birrës (kodi 500540) , NS 35/10kV Fabrika e Baterive (kodi 500530) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35/10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), Dr.Nuredin Çeku (një pjesë), Eqrem Çabej, Gjergj Fishta, Halil Turku (një pjesë), Isa Boletini, Maria Shllaku, Rifat Burxheviq dhe Shaban Spahija, Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, Rifat Burxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Kelmendi, De Rada, Elena Gjika (një pjesë), Enver Hadri, Esat Berlajolli, Gjenerali Wesly Clarc (një pjesë), Isa Boletini, Lekë Dukagjini, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Nëna Terezë (një pjesë), Onufri, Ramiz Xhema (një pjesë), Shaban Spahija (një pjesë), Shaqir Qavolli, Veslli Kllark, Viljem Voker dhe Xhevat Begolli, Burma, Eliot Engel, Faik Konica (një pjesë), Gazmend Zajmi (një pjesë), Gjemajl Shkololli, Kongresi, Lirisë, Mbretëresha Teutë (një pjesë), Qarshia e Gjatë, Shaban Basha, Sheshi Haxhi Zekës, Zejtarëve (një pjesë) dhe Zekirja Rexha (një pjesë), 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku, Qendra Spitalore e Pejës, Manastiri i Pejës, Ujësjellësi, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), e Tesllës (një pjesë), Flori e Lauri, Koço Floku, Lekë Dukagjini, Mbreti Zog (një pjesë), Mulla Agani (një pjesë), Nëna Terezë, Pal Engjëlli, Perandori Justinian, Rashit Gorani, Rifat Begolli (një pjesë), Xheladin Hana dhe Gjimnazi, 9 konsumatorë komercial në Fushën e Pejës, 1 konsumatorë komercial në rrugën Zhyl Selmani dhe KFOR-i Italian në Bellopojë; fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj, Levoshë dhe Maja e Zezë, Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran, Gurakoc, Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Vërejtje! Dalja ka BRRE – Onix Solar – kodi: 50052006045.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

NS 35/10kV Isniq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bletaria (kodi: 53057004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Hulaj (një pjesë) dhe Isniq (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Skënderbeu.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshani (kodi: 51000005) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rapqa (Kodi: 30036009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjakovë

1.

NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

14.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 10:00 nga ora 16:00 deri 18:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Drenovci 5 (Kodi: 82082001006) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/0.4 kV Vërmica 1 (Kodi: 82082001007) nga ora 09:00 deri 18:00

TS 10/0.4 kV Vërmica 2 (Kodi: 82082001008) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Drenovc dhe një pjesë e fshatit Vërmicë.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet dalja 10 kV Cërmjani në stabiliment dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Cërmjan kulla (kodi: 80080012323) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Cërmjan 2 Shala (kodi: 80080012324) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Cërmjan 3 Lumaj-Kidaj (kodi: 80080012325) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Cërmjan 4 Avdija-Xhekaj (kodi: 80080012326) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Cërmjan 5 Hasi-Plava (kodi: 80080012327) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Meqe (kodi: 80080012329) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Cërmjan –Hoxha (kodi: 80080012501) prej orës 08:00 – 17:00

TS 10/04 kV Meqe 1 (kodi: 80080012503) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Meqë, Cërmjan.

Arsyeja: Punime në projekte investive Lot 11 Gjakovë Feeder 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *