Publikohen çmimet e derivateve, kaq po shiten sot nafta dhe benzina

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar listën e re të çmimeve tavan për produktet e naftës.

Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel do të jetë 1.77 Euro për litër, duke shënuar kështu rënie për një cent krahasuar me çmimin e ditës së djeshme.

Cmimi maksimal i lejuar për produktin Benzinë do të jetë 1.40 Euro për litër;

Cmimi maksimal i lejuar për produktin Gas është 0.72 Euro për litër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *