Punëtorët teknik të QKMF-së e disa shkollave protestojnë nesër

Më datën 21 nëntor nga ora 10:00-11:00, punëtorët Teknik të QMF-së dhe shkollave në Prishtinë do të protestojnë para objektit të Komunës së Prishtinës.

Dhe sipas arsyeve që janë dhënë, janë pakënaqësitë se ata po kërkojnë rritje të pagave, sipas Federatës Sindikale e Punëtorëve Teknik të Sektorit.

Punëtorët teknikë të QMF-së dhe të disa shkollave në Prishtinë do të mbajnë një protestë me datën 21 nëntor nga ora 10:00 deri në ora 11:00 para objektit të komunës së Prishtinës.

Kështu ka njoftuar Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit, duke treguar se arsyeja e kësaj proteste është kërkesa për rritje page.

“Ju njoftojmë se nesër më datën 21.11.2023, duke filluar nga ora 10:00 gjer në ora 11, punëtorët teknikë të QMF- Prishtinë dhe të disa shkollave të Prishtinës do të protestojnë për një orë rresht para komunës së Prishtinës, arsyeja- rritja e pagave”, thuhet në komunikatën për media nga Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *