Punimet në rrjet, KEDS njofton se kush mbetet nesër pa energji-elektrike deri në 8 orë

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar për ndërprerjen e energjisë-elektrike në disa vende.

11.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.
TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 41048002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan (Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

11.10.2022

Punime nga palët e treta
Prishtinë

1.
Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Komanda e Ushtrisë (kodi: 12000003021) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Komanda e Ushtrisë.
Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja nga ana e palëve të treta.

2.
Nga TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Komanda e Ushtrisë 1 (kodi: 12000003159) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Komanda e Ushtrisë 1.
Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja nga ana e palëve të treta.

12.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.
TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.
Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 19000040) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali .
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 220/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bajqinë – Pollatë (ish-FAN- “Zahir Pajaziti) (kodi: 14000014) prej 09:00 – 14:00
Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollate, Dvorisht, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevice, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.
TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i ndërsit linjor në Novolan.

Lexo edhe: Babë e bir përfshihen në një përleshje në Pejë, njëri sulmon me shkop dy persona – përfundojnë në Polici
2.
TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej ores 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.
Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.
NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:
LP 10kV Leshani (kodi: 51000005 ) nga ora 09:00 deri 16:00
Vendet: fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë
1.
Nga NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fortesa (kodi: 82081009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat Bellacërkë dhe Sopniq.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm te TS Fortesa.

2.
Nga NS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja – LP 10[kV] J13 Dalja 7 (kodi: 81084021) prej orës09:00 deri në ora 14:00
Vendet: rrugët: Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci (një pjesë).
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizreni

1.
Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dobrusht Gorozhup (kodi: 30035008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.
TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Komuna Mamushe (kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshatrat: Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Lexo edhe: Hajnat në Ferizaj thyejnë veturën e çiftit prizrenas, marrin stoli ari në vlerë të 8 mijë eurove
Ferizaj

1.
TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Gjilan

1.
TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

12.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 16:00-18:00
Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.
Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
TS 10/04 kV Afrim H. Hoti (kodi: 82082001029) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: TS. Afrim H. Hoti.
TS 10/04 kV Besim Hoti (kodi: 82082001030) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: TS Besim Hoti.
Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

Prishtinë

1.
Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:
Dalja 10 kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 13:30
Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Verbovc.
Arsyeja: Projekte investive, projekti Vërbovc te Dobra.

Mitrovicë
1.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet :
Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00
Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc
Arsyeja: Projekte investive, kalimi nga LP ekzistues ne LP te ri 10(20)kW dhe kyçja e trafostacionit të ri Dashevc.
Prizren

Lexo edhe: E rëndë: Prindërit nga Vitia në telashe me të birin, 21-vjeçari sulmon babain e kërcënon nënën
1.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 Budakova (kodi: 32000008) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga 14:00 – 17:00
Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqinë I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova
Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i izolatorëve dhe përçuesit në kuadër të Lot 8.

12.10.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.
Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:
LP 10kV Fushë- Kosova 2 me (kod: 10012005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00
Vendet: Model Sllovenia.
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.
NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjëja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.
Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Konjuh (kodi: 41000004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: Lipjan (nje pjese), Konjuh,Pjesë e Banullës, Bizneset pergjate Magji. Prishtine – Ferizaj
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.
TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej ores 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe të rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike

Prizren

1.
Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Blaç, Brodosanë, Buzëz, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë.
Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *