Shtrenjtohet edhe më shumë buka në këtë qytet të Kosovës

Qytetarët e Fushë-Kosovës sot në mëngjes e kanë paguar për 20% më shtrenjtë çmimin e bukës…

Gjermani: Së shpejti buka 10 euro?

Shumë para për gaz dhe rrymën elektrike, kjo nuk është gjë e re për bukëpjekësit. Çmimet…