Shtrenjtohet nafta dhe benzina, ja sa kushtojnë derivatet sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin tavan të derivateve. Sot çmimet kanë…

Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin tavan të derivateve. Nga kjo ministri…

Rikthehen çmimet e larta të derivateve në vend, vendimi i Qeverisë nuk po njihet fare!

Ka disa javë që çmimi i derivateve në bursë ka rënë drastikisht. Por, për tregun kosovar…