Fushë Kosovë: Burri rrah bashkëshorten dhe ikë nga shtëpia, vajzat rrëfejnë dhunën në Polici

Numri i rasteve të dhunës në familje në vendin tonë është në rritje çdo ditë e…

Shtrenjtohet edhe më shumë buka në këtë qytet të Kosovës

Qytetarët e Fushë-Kosovës sot në mëngjes e kanë paguar për 20% më shtrenjtë çmimin e bukës…