Xhaxhai që dyshohet se dhunoi mbesën e mitur gjendet në spital, kjo është arsyeja

Policia ka njoftuar se xhaxhai i cili dyshohet se ka dhunuar mbesën e tij 15 vjeçare gjendet në spital.

Siç bëhet e ditur ai është atje për shkak të një operimi të menjëhershëm dhe është nën mbikëqyren e policisë.

“DHUNIM Istog/ Shtator 2021. Viktima femër kosovare 15 vjeçare ka njoftuar policinë se është dhunuar nga i dyshuari m/kosovar. Viktima ka pranuar trajtimin e nevojshëm mjekësor dhe psikiatrik, ndërsa i dyshuari është arrestuar dhe nga ana e prokurorit i është caktuar ndalimi policor prej 48 orësh. I njëjti gjendet në Spital për shkak të një operimi të mëhershëm në mbikëqyrje të policisë”, njofton Policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *