Lajm i mirë për këta qytetarë: Sot nis ekzekutimi i pagesave në vlerë prej 3.8 milionë euro

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka njoftuar se sot ka filluar ekzekutimi i pagesave të subvencioneve për fermerët kosovarë.

3906 fermerë do të përfitojnë nga pagesat e sotme që ka filluar t’i realizojë Ministria e Bujqësisë.

Vlera e përgjithshme e pagesave kap shifrën e 3.8 milionë eurove.

“3,8 milionë euro për 3906 fermerë përfitues. Fillon ekzekutimi i pagesave për fermerët përfitues të Programit për Pagesa Direkte / Subvencione 2024”, ka shkruar Peci.

/Paparaci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *