Këtu mund t’i ndiqni LIVE duelet e sotme të Shefat Isufit dhe Jurgen Uldedajt

Me datë 20 prill në Munchen të Gjermanisë organizohet galambrëmje e madhe e boksit.

I organizuar nga Hazrolli Sports & Performance, kjo mbrëmje do të sjell në ring nëntë meçe të boksit.

Dy boksierët e njohur shqiptar, Shefat Isufi e Jurgen Uldedaj do të ngjiten në ring, ku do të jenë meçet kryesore të mbrëmjes.

Jurgen Uldedaj kërkon titullin në “WBA Continental Europe” në kategorinë Cruser Shefat Isufi do ta mbrojë titullin në “WBA Continental Europe” në kategrinë gjysmë të rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *