Ministri Murati jep lajmin e mirë, do të përfitojnë shumë qytetarë

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, thotë se së shpejti do të lansohet instrumenti…

Përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh për Pilotimi i Skemës së Asistencës Sociale

Pyetje të bëra shpesh: Pilotimi i Skemës së Asistencës Sociale 1. Kush mund të përfitojë nga…

Të Premten (para festës së Bajramit) pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…

Këto janë vendet ku Kosova eksporton më së shumti

gjencia e Statistikave e Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe…

Ministria e Financave thotë se skema e re sociale eliminon kriteret diskriminuese

Ministria e Financave ka filluar pilotimin e reformës se skemës të asistencës sociale, që financohet nga…

Tre fazat që duhet kaluar një familje për të përfituar ndihmën financiare nga shteti

Nga data 18 maj, qytetarët mund të aplikojnë për t’u përfshirë në skemën e re të…

Lajm i mirë: Nesër dhe pasnesër ekzekutohen pagesat për këta qytetarë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…

LAJM I MIRË: Sot ekzekutohen këto pagesa për këta qytetarë, kontrolloni llogaritë tuaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…

LAJM I MIRË: Të mërkurën ekzekutohen këto pagesa për qytetarët

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…

Lajm i mirë: Këtë javë ekzekutohen këto pagesa për qytetarët, ja në cilën ditë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…