Zyrtare: Kaq është paga e re minimale në Kosovë – E miraton Gjykata Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës ka hedhur poshtë të gjitha kontestimet e bëra nga shefi i deputetëve të AAK-së, Besnik Tahiri, rreth Ndryshimit dhe Plotësimit të Ligjeve që përcaktojnë Shumën e Beneficionit në Lartësi të Pagës Minimale, Procedurat e Caktimit të Pagës Minimale dhe Shkallët Tatimore në të Ardhurat Personale Vjetore.

Duke qenë se s’është gjetur asnjë shkelje kushtetuese, Gjykata ka rekomanduar që Ligji t’i dërgohet presidentes së Republikës për shpallje.

Paga Minmale eshte 264 euro

/kontabilisti/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *