Lajm i mirë: Sot do të dalin shtesat prej 50 euro për këtë kategori

Ministria e Financave të hënën ka ekzekutuar pagat e muajit tetor për punonjësit e sektorit publik, por jo edhe shtesat prej 50 euro në muaj në kuadër pakos për përballje me inflacionin për këtë kategori.

Nga dikasteri i udhëhequr prej ministrit HeNë kuadër të Pakos për Përballje me Inflacionin, është edhe masa mbështetëse për sektorin publik që parasheh shtesën prej 50 euro/muaj, duke filluar nga muaji shtator.

“Sot, përveç pagave të rregullta, punonjësve të sektorit publik që plotësojnë kriteret, u është paguar edhe shtesa për muajin tetor. Kurse nesër pritet të ekzekutohet edhe shtesa retroaktive për muajin shtator.

Shtesa paguhet veçmas pagës, dhe llogaritet si subvencion i patatueshëm.

Ministri Murati ka njoftuar se sot pritet të ekzekutohet edhe shtesa retroaktive për muajin shtator”, ka njoftuar Murati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *