Policia gjen 4 vjeçarin në rrezik për jetë, ishte futur nën urë te lumi në Obiliq

Zyrtarët policorë në Obiliq dje kanë gjetur një fëmijë 4 vjeç në rrethana potencialisht të rrezikshme për të.

Policia njofton se ngjarja ka ndodhur në rrugën “Mbretëresha Teutë” në Obiliq, me ç ‘rast fëmija në fjalë, kishte kaluar hekurudhën dhe ishte futur nën urë në afërsi të lumit.

Atij i është dhënë ndihma mjekësore dhe është kthyer te prindërit e tij.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë, 24 tetor 2022- Zyrtarët e stacionit policor në Obiliq, dje rreth orës 13:00, kanë arritur të gjejnë një fëmijë të moshës katër vjeç në rrethana potencialisht të rrezikshme për të.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Mbretëresha Teutë” në Obiliq, me ç ‘rast fëmija në fjalë, kishte kaluar hekurudhën dhe ishte futur nën urë në afërsi të lumit.

Ndërkohë që fëmija është gjetur dhe i është ofruar ndihma mjekësore, i njëjti është kthyer në përkujdesjen e prindërve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *