Sot ekzekutohen këto pagesa nga Ministria e Financave

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike raporton FrontLajm.

Pos kesaj neser pritet te ekzekutohen edhe pagat per sektorin publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *