Pejani 74-vjeçar arrestohet, nusja e djalit e denoncoi për dhunë

Bashkëjetesa e çifteve me prindërit e burrit shpesh shkakton telashe mes nuseve e vjehërrive, raste këto…

Dhunë në një familje në Veternik: Burri rrah brutalisht gruan e tij, përfundon në ndalim policor

Pothuajse çdo ditë në Policinë e Kosovës raportohen raste të dhunës në familje, ku kryesisht viktima…

Suharekë: Gruaja e lodhur nga dhuna në familje denoncon burrin e saj në Polici, vet kthehet të jetojë te prindërit

Numri i rasteve të dhunës në familje në vendin tonë ka marrë përmasa shqetësuese. Çdo ditë…

Fushë Kosovë: Burri rrah bashkëshorten dhe ikë nga shtëpia, vajzat rrëfejnë dhunën në Polici

Numri i rasteve të dhunës në familje në vendin tonë është në rritje çdo ditë e…

Burri në Lipjan zbulon se gruaja po flet me dikë tjetër në Instagram, e rrah me shqelma

Numri i rasteve të dhunës në familje në vendin tonë është në rritje çdo ditë e…