Arrijnë në Gjykatë tre të dyshuarit për sulmin ndaj Valon Sylës, pritet të paraburgosen për 30 ditë

Personat që sulmuan gazetarin Valon Syla kanë dalë para gjykatës.

Ndaj tyre, prokuroria ka kërkuar masën e paraburgimit.

Seanca ka nisur në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Të njëjtit akuzohen për “përçarje” dhe “mosdurim”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *