Fury i papërmbajtshëm në tre raundet e para, Chisora humbet ekuilibrin

Ka përfunduar raundi i tretë mes Furyt dhe Chisoras.

Gipsy King është më i mirë deri më tani sidomos në raundin e dytë ku i dha kundërshtarit disa goditjet të pastëra.

Chisora pati vështirësi të mëdha edhe në raundin e tretë në të cilin u pa që edhe humbi ekuilibrin.

FrontLajm do të ju mbajë të informuar për çdo detaj të këtij dueli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *