Chisora me vështirësi qëndron në këmbë, Fury po dominon në gjashtë raundet e para

Ka përfunduar raundi i gjashtë mes Furyt dhe Chisoras.

Gipsy King është më i mirë deri më tani duke e futur në vështirës vazhdimisht kundërshtarin e tij, përcjell FrontLajm.

Chisora pati vështirësi të mëdha sidomos në raundin e tretë dhe të pestë në të cilat u pa që edhe humbi ekuilibrin.

FrontLajm do ju mbajë të informuar për çdo detaj nga kjo ndeshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *