Gruaja nga fshati Vrellë që vozitë traktorin, autobusin e kamionin

Jetën në fshat e do shumë. Njomza Ramqaj nga fshati Vrellë gjithë fëmijërinë e ka kaluar duke ndihmuar babain e saj.

Pos punëve të ndryshme që jeta në fshat ka, ajo që kur ishte 12-vjeçare filloi të voziste traktorin.

Po ashtu, Njomza është një instruktore shumë e zonja. Ajo që ka bërë njerëzit të çuditen është fakti se ajo vozitë dhe autobusin.

Video në linkun më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *