Interesim i madh për Prishtina Mall edhe nga Maqedonia e Veriut, bllokohet kufiri nga kolonat e gjata

Hapja madhështore e qendrës më të re Prishtina Mall ka sjellë një rritje të vizitorëve dhe rritje të aktivitetit ekonomik në Kosovë, ku blerësit dhe turistët po vërshojnë drejt destinacionit më të ri për blerje dhe argëtim në rajon.

Prishtina Mall, e cila hapi dyert e saj më 9 mars 2023, është bërë destinacioni kryesor për vendasit dhe vizitorët, duke tërhequr turma të mëdha nga i gjithë rajoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *