KEDS paralajmëron punime: Këto zona do mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

13.04.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Podranq e Re (kodi: 73000003023) nga ora 08:30 deri 12:00

Vendet: Konsumatorët në daljen e Vushtrrisë nga rrethi Prishtinë – Mitrovicë (përballe pompës së derivateve Banjska Trans)

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartja e rrjetit nga shtyllat e dëmtuara në të rejat.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gadime (kodi: 41000013) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri -instalimi i daljes së re 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Gadime e Epërme – Ibrajt.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i GM në TS Llukavc Blakaj.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bregu i thatë (kodi: 60063011) nga ora 11:00 deri 14:30

Vendet: rrugët: Arben Ramadani, Arbëri, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Llovca, Bedri Pejani (një pjesë), Bregu i Djegur, Elena Gjika (një pjesë), Esat Berisha, e Ferizajit (një pjesë), Gazmend Zajmi, Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Hoxhe Lipovica (një pjesë), Hysen Terpeza, Idriz Seferi (një pjesë), Kumanovës, Mehmetali Behluli (një pjesë), Mustafë Koka, Lidhja e Prizrenit, Skifter Arifi (një pjesë), Xheladin Kurbaliu, Shaip Mustafa (një pjesë), Skifter Arifi (një pjesë) dhe Zabeli i Sahit Agës (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – demontimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV TS-31 (kodi: 60063016) nga ora 11:00 deri 14:30

Vendet: Një pjesë e rr. Idriz Seferi, fabrika e Duhanit, Stacioni i Zjarrfikëseve, një pjesë e rr. Isa Boletini dhe një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri -ndërrimi i kokave kabllovike 35kV në anën e TR 1.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Hajvali-Shkolla (kodi: 19000040002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Një pjesë e konsumatorëve në afërsi te Shkollës ne Hajvali

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të ulët.

14.04.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

2.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kllokoti (kodi: 61065004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, drejtimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçueseve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10 kV degëzimi për Pantinë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

LP 10(kV) – J13 Gelanca (kodi:32000021) nga ora 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliqan – Gelancë, një pjesë e fshatit përgjatë rr. Topliqan Leshan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara); testimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV J11 Z.Industriale (kodi: 32000022) nga ora 10:30 deri 11:30

Vendet: Shirokë, Zona Industriale.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV J12 Shpenadija (kodi: 32000023) nga ora 11:30 deri 12:30

Vendet: Sërbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva ( kodi:10014011) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci Gushterica e eperme Shushica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

3.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

LP 10kV J02 Pylltarija (kodi: 40043004) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisid dhe Lagjja e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shkarkuesve te mbitensionit 35 [kV] në TR 2.

4.

Nga TS 35/10 kV Kaqanik do të ndërprehet:

LP 10kV J09 Voskopoja (kodi: 40043001) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shkarkuesve te mbitensionit 35 [kV] në TR 2.

Peja

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV – J10 Strellci (kodi 53000004) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epër dhe i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllës shtrëngimi i përçuesve.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV J19 Fshatrat 2 (kodi: 14000010)nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Bizneset (kodi: 82000020 ) nga ora 07:30 deri 08:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial ; Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezërit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokssi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumatorë) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i konsumatorëve nga LP Biznesit ne LP e Dragobilit pas stabilizimit të ngarkesës në NS 35/10 kV Malisheva.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Dragabili (kodi: 82082006 ) nga ora 07:30 deri në orën 08:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë

Arsyeja: ndërprerje për siguri, Kalimi i konsumatorëve nga LP Biznesit ne LP e Dragobilit pas stabilizimit te ngarkesës në NS 35/10 kV Malisheva.

14.04.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10[kV] Lumi i madh – Stabilimenti në Stanoc nga ora 09:00 deri 17:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

2.NS 10/0.4[kV] Stanovc 1- Prekazët (kodi: 15019008080)

3.NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

4.NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh-banesat (kodi: 15019008083)

5.NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)

6.NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

7.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

8.NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)

9.NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)

10.NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenija Stanovc (kodi: 15019008185)

11.NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

12.NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

13.NS 10/0.4[kV] Stanovc-2-Prekazët ZPRR 2015 (kodi:15019008182)

14.NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)

15.NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

16.NS 10/0.4[kV] Haradinaj – Stanovc e reja (kodi: 15019008233)Vendet: Stanofc i Ulët një pjesë, Stanovci i Epërm dhe një pjesë e Lumit të Madh.

Arsyeja: Projekte investive, projekte investive, demontimi i rrjetit dhe trafove të vjetra.

2.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.8 (PR7-PR2) (kodi: 19000079) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Zllatar, Matiçan, një pjesë e rr, Sokol Sopi nga shkolla Kosova Ekuacion Center deri te Shkolla Mitrush Kuteli.

Arsyeja: Projekte investive, kryçja e konsumatorëve të rinj në rrjetin ekzistues, në kuadër të projektit Lot 14 PP rezervuari 3.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

14.04.2023

Punime nga palët e treta

Peja

1.

TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

LP 10kV Onixi (kodi: 50052006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërdë dhe Tomoc.

Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – Onixi me kod 50052006045

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Aragoniti (kodi: 10000009088) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. 18. Bulevardi Bill Klinton

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *