Këta janë dy personat që u plagosën sot në Prishtinë

D.M dhe O.P janë dy të plagosurit në natën e sontme në Prishtinë pas një përleshje me disa persona të tjerë që ndodhen ende në arrati pas këtij incidenti.

Gjithnjë sipas burimeve, deri te zënka mes tyre ka ardhur pas mosmarrëveshjeve me të dyshuarit tjerë që kishte pasur Podvorica.

Mësohet se edhe më herët palët e përfshira kishin pasur përleshje mes vete.

Të plagosurit janë në gjendje stabile dhe janë duke marrë tretman mjekësor në QKUK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *