Lajm i mirë për punëtorët e Gjilanit – një më pak punë për agjëruesit

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka nxjerrë një vendim më 23 mars, që në muajin e Ramazanit, të gjithë zyrtarët që agjërojnë të punojnë një orë më pak.

Nga ky vendim, Hyseni i ka obliguar drejtoritë të mbajnë evidencë për stafin që agjërojnë.

Andaj, sipas këtij vendimi orari i punës do të fillojë nga ora 09:00 dhe do të zgjasë deri në ora 16:00.

Vendimi ka hyrë në fuqi nga data 24, dhe do të jetë në fuqi deri më datën 20 prill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *