Ministria publikon çmimin tavan të derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka publikuar çmimin e naftës që do të jetë i vleshëm deri nesër.

Siç shihet, çmimi për naftë, benzinë e gas nuk ka ndryshuar nga dita e djeshme.

Nafta aktualisht shitet me 1 euro e 73 centë çmim tavan.

Benzina shitet me 1 euro e 40 centë çmim tavan.

Gasi me 72 centë për litër çmim tavan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *