Punimet në rrjet, ja kush mbetet nesër pa energji-elektrike

KEDS ka njoftuar në lidhje me punimet në rrjet, të parapara të kryhen ditën e nesërme.

Kësisoj, disa prej vendeve do të mbesin pa energji-elektrike.

Ferizaj

1.
NS 35/20/10 kV Magure do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Halilaqi (Kodi:41048003) nga ora 10:30 deri në ora 13:00
Vendet: Fshatrat: Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevka (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në nënstacionin Harilaq.

Gjilan

1.
Nga NS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 11:00 – 11:30 dhe nga ora 14:30-15:00
Vendet: rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë); fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.
NS 35/10 kV Gjilani 1
Nga Dalja 10 kV Malisheva do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV kV Kufca e Ulet (kodi: 60060018141) nga ora 11:00 deri ora 15:00
Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi dhe Abdullah Tahiri (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ndërprerësit të tensionit të ulët.

3.
Nga NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Ferma (kodi: 63000011) nga ora 11:00 deri në ora 13:00
Vendet: Livoqi i Epërm, Lagjja Marefcët, Cernicë, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i ndërprerësit të tensionit të ulët.

Prishtinë

1.
TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:
Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, largimi i shtyllës tek shkolla.

01.02.2023
Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00
Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).
Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi i konzollave të vjetra, demontimi i izolatorëve të vjetër, montimi i konzollave të reja dhe montimi i izolatorëve të rinj.

Mitrovicë

1.
NS 110/10[kV] Skenderaji do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Llausha (kodi: 74000011) prej orës 08:30 deri ora 17:00
Vendet: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri, lagjja III. e qytetit.
Arsyeja: Projekte ivestive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm për projektin Rreci, Llot 26.

01.02.2023

Punime nga palët e treta
Pejë

1.
TS 110/10 kV Peja 2
Nga Dalja 10 kV Dardania 2 do të ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Bellopoja (kodi: 51000004006) nga ora 11:30 deri në ora 16:30
Vendet: TS 006 Bellopoja.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.
NS 110/35/10[kV] Lipjan
Nga Dalja 10[kV] Zona Industriale 2 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Agim Nitaj (kodi: 41000025177) nga ora 11:00 deri ora 15:00
Vendet: TS 177 TS Nitaj.
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *