Ministria e Financave do të ekzekutojë këto pagesa pasnesër

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.:…

Sot ekzekutohen këto pagesa nga Ministria e Financave

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.…