Rusia kërkon mbështetjen e Kinës për luftën në Ukrainë, Putin në pritje të takimit me liderin kinez

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin dhe ai i Kinës, Xi Jinping Rusia po kërkon mbështetjen e…