600 euro pagë dhe banimi falas, drenicaku kërkon 3 ose 4 punëtorë për mjeljen e lopëve

Një fermer nga Drenica po kërkon 3 ose 4 punëtorë për të punuar në fermë, konkretisht për mjelje të lopëve.

Ai ka ofruar 600 euro pagë dhe banimin falas për punëtorët e interesuar. Vendi i punës është Skenderaj.

“Kërkoj punëtorë 3 ose 4 punëtorë per mjelen e Lopëve sistem i lire I mjeles, kushtet shume te mira pune, plus banimi falas. Paga 500 plus 100 per ushqim D.m.th 600 paga mujore . Te interesuarit te kontaktojnë ne faqen ‘Bujqesi dhe Blegtori në Kosovë’ në Facebook”, ka shkruar një blegtor nga Skenderaj.

Siç dihet, sektori i ndertimtarisë dhe gastronomise po ndjen mungese te puntorve, por tani kjo mungese ka nisur t’i perfshije edhe sektoret e tjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *