Artistja e re nga Lipjani, Eda Çadraku publikon këngën “Drenica ime”

Artistja e vogël nga Lipjani, Eda Çadraku ka publikuar këngën (Cover) e titulluar “Drenica ime”.

Në kuadër të shkollës fillore, “Haradin Bajrami” vogëlushët kanë publikuar projektin kushtuar Drenicës dhe heroit Adem Jashari.

Talenti i artistes së re, Eda Çadraku vërehet në vargjet e kënduar bukur nga artistja e re nga fshati “Vërshec”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *