Bad News Eagles kërkojnë përsëri historinë, përballen sot me FaZe

Ekipi shqiptar Bad News Eagles e zhvillon sot një nga ndeshjen më të rëndësishme, por edhe më të vështirë.

‘Gamerat’ shqiptarët do të përballen me skuadrën e dytë në ranglistën botërore, FaZe.

Një fitore në këtë sfidë, do të nënkuptonte kualifikim në turneun e madh të Parisit për CS:GO.

Kjo ndeshje zhvillohet me fillim nga ora 18:30 dhe luhet në formatin ‘Bo3’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *