Çfarë po ndodh me Azemin? – E puth Vesën në sy të Albës

Azemi sonte ka tërhqeur vëmendje me një veprim të tij, duke e puthur Vesë,

Derisa Alba dhe Vesa ishin duke biseduar bashk në një moment Azemi shkoi dhe e puthi Vesën në ballë.

Teksa të dyja mbetën paksa të shtangura, por Azemi u afrua dhe e puthi edhe Albën.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *