Deri në 5 orë pa rrymë: Këto janë vendet dhe orari ku do të ndalet rryma sot

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

21.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak dhe Sferkë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në lokacionin Poterq, Dugujevë dhe Grabonicë.

22.02.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vasileva (kodi: 16100006 )nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllës nën tension dhe vendosja e përçuesit.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i përçuesve ekzistues.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS BALINCË KARAQICËT (kodi: 82082007023)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Balincë Karaqicët

Arsyeja: Projekte investive, punimi në rrjet – shtrirja e kabllove.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i trafos dhe lidhjet e dyfishta.

22.02.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Ts Lypjan – 4, AMBULLANTA (Kodi: 41000006154) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Rr.Tahir Sinani dhe rr. Bashkim Krasniqi- nga një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

22.02.2023

Punime nga pala e tretë

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS JANQISHTË (Kodi: 82082006024) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati Janqishtë- një pjesë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *