Dëshmitarja e parë në Speciale një grua, dëshmia e saj pritet të zgjasë 4 ditë

Në seancën sotme të gjykimit ndaj ish krerëve ka filluar procesi i paraqitjes së provave nga Zyra e Prokurorisë Speciale, përkatësisht dëgjimi i dëshmitarëve.

Dëshmitari i parë i Prokurorisë Speciale është një grua dhe dëshmia e saj do të zgjasë 4 ditë.

Ajo ka dhënë edhe deklaratën në betim që do të thotë të vërtetën gjatë dëshmisë së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *