E trishtë/ Plaka e vetmuar: Nuk ka kush mem shti në dhe kur të vdes, lum ju që keni fëmijë

Këtë javë, në ciklin e emisioneve “Porosia e Lokes” në Kojshia Show, mysafire ishte Naile Çitaku, një 80-vjecare nga fshati Bajqin, komuna e Podujevës.

Ajo në këtë emision ka treguar historinë prekëse të saj dhe problemet që përballet cdo ditë pasi jeton e vetme. Vite më parë, Nailës i kishte vdekur bashkëshorti, dhe ajo ende ia ruan shtëpinë dhe se nuk largohet asnjëherë. Ajo, në këtë emision ka thënë se tani si e moshuar dhe e vetmuar, ka frikë se nuk ka kush e varrosë pasi të vdes.

Për më shumë shiko video e më poshtme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *