Gruaja nga Drenasi në moshën 72 vjeçare bëhet me patentë-shofer, vozitë pa asnjë problem në trafik!

Hasime Nika nga Gllanasella e Drenasit ka gati 73 vjeç.

Por mosha nuk e pengoi që të kaloi testet dhe të pajiset me patentë-shofër, shkruan 02Press.com

Ajo e kishte ëndërr që ta kishte patentë-shoferin.

Aftësinë e saj e dëshmoi edhe me shkrim ku mori 90 pikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *