Haxhi Krasniqi i papërmbajtshëm në tre raundet e para, boksieri shqiptar e vë në vështirësi kundërshtarin e tij, Timur Nikarkohev

Ka përfunduar raundi i tretë mes Haxhi Krasniqit dhe Timur Nikarkohev.

Krasniqi ishte më i mirë në tre raundet e para duke dominuar kundërshtarin e tij.

Boksieri shqiptar vazhdimisht kishte kontrollin e ringut duke e goditur fort Nikarkohevin.

Nikarkohev kishte vështirësi të mëdha sidomos në raundin e dytë, por arriti të mbahej për të vazhduar tutje.

FrontLajm do ju mbajë të informuar për këtë duel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *