Hoxha tregon se cilat gjëra e prishin agjerimin

Dje besimtarët e fesë Islame kanë filluar agjërimin e muajit Ramazan.

Në lidhje me simbolikën dhe veçorit e këtij muaji, Gazeta Insajderi ka intervistuar imamin e xhamisë “Prof. Dr. Bedri Kamberi”, Labinot Maliqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *