KEDS njofton: Këto zona do mbesin pa rrymë, ka punime në rrjet

KEDS ka njoftuar se me datë 23.03.2023 do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet disa vende do të mbesin pa rrymë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ballovci (kodi: 14000008 ) nga ora 10:45 deri 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja dhe premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] J08 Sllovia (kodi: 41000003 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, vendosja e katër shtyllave të betonit 12/315 (shtyllat ekzistuese të drurit të dëmtuara).

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Novolani (kodi: 73000005 ) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – montimi i kozollave.

23.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

NS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (Kodi: 82000001) prej 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat 2 (kodi: 14000010 ) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja dhe premontimi i shtyllave.

23.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Mbesin pa tension këta NS-a nga ora 11:00 deri 11:10 dhe 15:50 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Lapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P. (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)(Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit)(Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Furra Kobake (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”- Lulzim Marevci (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti(objekti elipsa)( Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk) Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Llapnasella 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk. (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k. (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)
52.NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK – (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K K. A. (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Shaip Kadriu (kodi: 19000035153) nga ora 11:00 deri 13:00

NS 10/0.4[kV] TS Ll. Sello 3 (kodi: 19000035121) nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Bizneset afër Lapnaselle.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30-09:00 dhe nga ora 16:30-17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

NS 10/04[kV] Likovci Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Obri e Ulët te shkolla(kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

NS 10/04[kV] Plluzhinë-Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Obri, Murgë, një pjesë e Likovcit dhe një pjesë e Plluzhinës.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave te reja te tensionit të mesëm, shtrirja dhe fiksimi i përçuesve, me qellim të energjizimin e linjës së re, në kuadër të projektit Lot 24_ 2021 “ Obri e Ulët Shkolla”.

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (kodi: 80080010) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

2.

NS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *