KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

30.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bregu i Thatë (kodi: 60063011) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mbretëresha Teutë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- kyçja e daljes së re për shkaqe sigurie.

31.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10[kV] Lumi i Madh – Stabilimenti në Stanoc nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Pa tension mbesin:

1. NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

2. NS 10/0.4[kV] Stanovc 1- Prekazët (kodi: 15019008080)

3. NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

4. NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh-banesat (kodi: 15019008083)

5. NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)

6. NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

7. NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

8. NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)

9. NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)

10. NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenia Stanovc (kodi: 15019008185)

11. NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

12. NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

13. NS 10/0.4[kV] Stanovc-2-Prekazet ZPRR 2015 (kodi:15019008182)

14. NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)

15. NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

16. NS 10/0.4[kV] Haradinaj- Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

Vendet: Stanofci i Ulët – një pjesë, Stanovci i Epërm dhe një pjesë e Lumit të Madh.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimi i rrjetit të vjetër.

31.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Albana (kodi: 15018008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi: 40043007) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (kodi: 40041003) nga ora 09:00-10:00 dhe 15:00 -16:00

Vendet: Rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Njazis (kodi: 40041003062) nga ora 09:00 -16:00

Vendet: rr.Driton Islami ( një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *