KEDS njofton për punimet në rrjet, ja kush mbetet pa energji-elektrike

Për shkak të punimeve të parapara të kryhen nesër në rrjet, KEDS ka njoftuar për vendet të cilat do të mbesin pa energji elektrike.

Kësisoj disa vende do të kenë ndërprerje të rrymës për disa orë.

02.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) Vogël (kodi: 41048003058) nga ora 11:30 deri 15:30

Vendet: Harilaq te Shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në NS Harilaq i Vogël (shkolla) në tensionin e mesëm dhe të ulët.

Vërejtje: Në NS 10/0.4 [kV] Harilaq i (shkolla) Vogël do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 [kV] në të cilën punohet.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 [kV] Mitrovicë do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV]TSD (Xhevati)- (kodi: 70000009004) nga ora 10:30 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rr. Mehmet Selaci, një pjesë e rr.Xhevat Isufi, një pjesë e rr.Ali Jashari dhe një pjesë e rr. Adem Boletini.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi bazave 0.4[ kV], rregullimi panelit 0.4 [kV].

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] Dalja nr.4 (kodi: 11000075 ) në dy termine prej orës 10:00 deri 10:15 dhe nga 13:45 deri në ora 14:00.

Vendet: një pjesë e rr. Xhemajl Berisha, Rezervari i ujit Batlava në Velani, rr. Ymer Prizreni, Sali Nivica, objekti banesore afër Viva (përballë banesave të bardha), Objektet banesore në Rrugën B afër Royall mall, deri te udhëkryqi mes rr. Agim Ramadani (semaforat- Rruga B.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20[kV] Dalja nr.4 (kodi: 19000075) në dy termine prej orës 10:00 deri 10:15 dhe nga 13:45 deri në ora 14:00.

Vendet: rr.Malush Kosova, Ahmet Gashi , Ernest Koliqi, Prekazi, një pjese e objekteve banesore në rr. B nga rrethi tek ViVa e deri te udhëkryqi me rr. Agim Ramadani (semaforat).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësa TM.

3.

NS 20/0.4kV TS Naser Deliu NNT “Valoni”9 (Kodi: 19000075191) prej 10:00 deri 14:00

NS 20/0.4kV TS NNP Liridoni-Abaz Zeqiri (Kodi: 19000075190) prej 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Prekazi, një pjesë e rr. Kerem Letën, një pjesë e rr. Ahmet Gashi, një pjesë e rr. Ernest Koliqi dhe një pjesë e rr. Malush Kosova.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punimi i kokave në TS Liridoni.

4.

NS 35/10 [kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV]TS Albana e Madhe Xhamia (kodi:15018008074) nga ora 10:30 -12:30

Vendet: Lagjja te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Ndërrimi i transformatorit energjetik në NS 10/0.4 kV Albana e Madhe Xhamia.

03.02.2022

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit për projektin Lot 28_2019 Fshatrat (Capex).

03.02.2023

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bodrumi (kodi: 30000014 ) nga ora 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: fshatrat: Atmaxhë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment në Drenoc nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV]Oda e Junikut (Kodi:53000007017)

NS 10/0.4[kV]Lagjja 2 (Kodi:53000007018)

NS 10/0.4[kV]Lagjja 1 (Kodi:53000007019)

NS 10/0.4[kV]Junik Gaxherrët (Kodi:53000007020)

NS 10/0.4[kV]Junik Mirocët (Kodi:53000007021)

NS 10/0.4[kV]Junik Gurëthyesi (Kodi:53000007022)

NS 10/0.4[kV]Junik Qendra (Kodi:53000007023)

NS 10/0.4[kV]Junik Varrezat (Kodi:]53000007024)

NS 10/0.4[kV]Junik Shkolla (Kodi:53000007025)

NS 10/0.4[kV]Junik Gacaferrët (Kodi:53000007026)

NS 10/0.4[kV]Junik Berishët (Kodi53000007027)

NS 10/0.4[kV]Junik Neziri (Osmonaj) (Kodi53000007028)

NS 10/0.4[kV]Junik Qestaj (Kodi53000007029)

NS 10/0.4[kV]Gjocaj (Kodi53000007030)

NS 10/0.4[kV]Prilep Kukalaj (Kodi53000007031)

NS 10/0.4[kV]Jasiqi (Kodi53000007039)

NS 10/0.4[kV]Junik Goqët (Kodi53000007040)

NS 10/0.4[kV]Sllup Pompat (Kodi53000007041)

NS 10/0.4[kV]Junik Gjimnazi (Kodi53000007045)

NS 10/0.4[kV]FENIKS-ASH.P.K Armend Kamer Shabanaj (Kodi53000007046)

NS 10/0.4[kV]Junik – Krasniqë (Kodi53000007047)

NS 10/0.4[kV]Teqja e madhe Sheh Xhaferi (Kodi53000007050)

NS 10/0.4[kV]Junik Shafrane (Kodi53000007052)

NS 10/0.4[kV]Junik Laxha Berisha (Kodi53000007053)

NS 10/0.4[kV]Gacaferi 2 (Kodi53000007056)

NS 10/0.4[kV]Arasha (Kodi53000007057)

NS 10/0.4[kV]Hasan Lushi-Fabrika Ujit (Kodi53000007058)

NS 10/0.4[kV]”FLUX”sh.p.k (Kodi53000007059)

Vendet: Junik, Gjocaj, Prilep Kukalaj.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] j25 Xhamia e Llapit 1 (kodi: 13000013 ) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk dhe Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Arsyeja: Për punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar dhe bazuar në konsultimet e komisionit dhe departamentit te investimeve në atë pjesë.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 [kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Parteshi (kodi: 61066004 ) nga ora 10:00 deri në orën 16:00

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *