Këto janë profesionet me pagat më të ulta në Kosovë

Kosova është vendi me pagat më të ulta në rajon.

Paga minimale në Kosovë vazhdon të jetë 170 euro, shkruan FrontLajm.

Një ndër profesionet që paguhen më së paku në Kosovë sipas publikimit të ASK në vitin 2021 është puna në bujqësi, pylltari dhe peshkatari, kurse te punët që paguhen më shumë shihet se është në furnizim me energji elektrike, gaz, avull dhe ajër të kondicionuar.

Sa i përket profesioneve ASK ka publikuar edhe tabelën ku shihen pagat më të larta dhe më të ulta:

Këto janë profesionet që paguhen më së shumti në Kosovë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *