Kur do të mësohet vlera e koeficientit të pagave?

Ligji i Pagave është miratuar dhe tashmë edhe është publikuar në Gazetën Zyrtare.

Pavarësisht kësaj vlera e koeficientit akoma nuk është bërë e ditur nga Qeveria, shkruan FrontLajm.

Kryetarja e grupit parlamentar të LVV, Mimoza Kusari Lila u deklarua se koeficienti do të dërgohet në ditët në vijim në Kuvend për diskutim.

Ligji i Pagave del në Gazetën Zyrtare – këta janë koeficientët

/FrontLajm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *