Lajm i mirë, me 15 Shkurt ‘gëzohen’ këta qytetarë, bëhet ekzekutimi i pagesave

Lajm i mirë, me datën 15 Shkurt do të bëhen këto pagesa për këto kategori

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Kosovës se me datën 15 Shkurt do të bëhet ekzekutimi i pagesave për muajin Shkurt 2023 të skemave sociale dhe pensioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *