LAJM I MIRË: Sot ekzekutohen këto pagesa, ‘gëzohen’ këta qytetarë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.

Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *