LAJM I MIRË: Sot ekzekutohen këto pagesa për këta qytetarë, kontrolloni llogaritë tuaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare);

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *